CONTACT

Brabis Bikes / Bike on Tour heeft een werkplaats annex “showroom” in  het Heuvelpark, Heuvelstraat 5 in Dongen.
Gewoonlijk zijn wij daar te vinden op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10 tot 5, maar maak voor de zekerheid van tevoren altijd een afspraak met Martin (dan zorgen we dat we er zijn).

Tel.: 065 06 213 59

Email: martin@bikeontour.nl

 

10 Comments

  • Dag Bart,
   Héél soms – als we ’n tweedehands fiets zo goed/mooi/zeldzaam vinden dat we ‘m niet kunnen laten lopen – kan een klant hem bij ons inruilen en houden we hem óf zelf óf we proberen er een nieuwe baas voor te zoeken. Dat gaat dan meestal om super-sports uit de zestiger en zeventiger jaren (van vorige eeuw), maar soms ook om een nauwelijks gebruikte, paar maanden oude MTB of racer (waarmee we dan een van onze klanten die een dergelijke fiets als “bij-fiets” zoekt, weer blij kunnen maken).
   Grt Martin

 1. Hoi Martin,
  wat een mooie site en kennis heb je!
  Maak je ook fietsen op maat voor een bedrag tussen € 800 en € 1200?
  groeten uit Rotterdam,
  Annemarie Slee

  • Ha Annemarie,
   Dank je! Wat betreft je vraag; een custom fiets die aan jouw en onze eisen voldoet voor € 800 lukt niet (daarvoor is het frame alléén al te duur). Met € 1200 kom je een heel eind, zeker als je je bij de keuze van de onderdelen concentreert op “heel basic, maar wél goed”.
   Grt Martin

  • Hallo Christophe,
   Ja zeker bouwen wij graag een mooie Ogre voor je op. In je volgende berichtje lees ik dat je graag donderdagmiddag (de 11e) tegen 3 uur bij ons langs wil komen in Dongen. Da’s prima. Laat je nog even weten dat je zeker komt, dan zorg ik dat ik er ook ben.
   Grt, Martin

  • Prima, Christophe, als je t niet kunt vindenbel me dan even op 06 50621359, dan kom ik je tegemoet.
   grt Martin Tot morgen.

  • Ha Mojgan,
   Reken bij jouw opzet zo rond de 2300 euro (duurder kan ook), afhankelijk van oa je wielset, welke naafdynamo, welk licht enz. Maar met de 2300 heb je een heel bruikbare en degelijke Troll. Grt Martin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


+ 2 = zes