Brabis Surly’s “staan te trappelen”

Afgelopen zomer zijn er bij ons in “workshop-style” weer een aantal mooie Surly’s door onze klanten zelf samengesteld en vervolgens opgebouwd. Blije, trotse gezichten stralen ons dan ook op de plaatjes tegemoet. En terecht: het zijn prachtfietsen geworden die klaar staan voor uitdagende tochten door oa Nieuw-Zeeland, Amerika, Azië en Europa, en het zijn nu natuurlijk de “baasjes” van die fietsen die staan te trappelen om aan die grote avonturen te beginnen. Namens ons complete team (me, myself and I): geniet ervan jongens (waarvan tegenwoordig de helft meisje) !                                                                                                         IMG_0830 DSC_0795_1 DSC_0782 DSC_0791 IMG_0831 IMG_0823 WoodchonReysBrabLHT

Geplaatst in Geen categorie.

3 reacties

  1. Alweer een maand geleden hebben we bij Martin 2 topfietsen mogen bouwen. Een Surly Troll (Deore afmontage met AvidBB7 schijfremmen) en een Surly Ogre (Rohloff en zelfde remmen als de Troll). Martin’s werkwijze is heel plezierig. Eerst een ontspannen kennismakingsgesprek waarbij we onze wensen en Martin’s adviezen combineerden.
    Daarna heeft Martin (letterlijk) stad en land afgereden om de juiste materialen bij elkaar te sprokkelen.
    Het was een feest om in de werkplaats van Martin te mogen bouwen. We mochten (of moesten?) veel zelf doen, maar waar nodig was de kundigheid van Martin zeer welkom. We hebben heel wat uurtjes staan sleutelen en het resultaat mag er wezen (als zeggen we het zelf). Tussen het sleutelen door was het ook nog gezellig en de eierkoeken en worstenbroodjes smaakten goed.
    Inmiddels zitten de eerste kilometers erop, zowel op de weg als in de bossen en de fietsen bevallen uitstekend. We kunnen Martin aan iedereen aanraden die op zoek is naar een goede fiets die aan specifieke wensen moet voldoen.
    Dank voor je hulp Martin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


acht − = 1