Brabis Surly’s “staan te trappelen”

Afgelopen zomer zijn er bij ons in “workshop-style” weer een aantal mooie Surly’s door onze klanten zelf samengesteld en vervolgens opgebouwd. Blije, trotse gezichten stralen ons dan ook op de plaatjes tegemoet. En terecht: het zijn prachtfietsen geworden die klaar staan voor uitdagende tochten door oa Nieuw-Zeeland, Amerika, Azië en Europa, en het zijn nu natuurlijk de “baasjes” van die fietsen die staan te trappelen om aan die grote avonturen te beginnen. Namens ons complete team (me, myself and I): geniet ervan jongens (waarvan tegenwoordig de helft meisje) !                                                                                                         IMG_0830 DSC_0795_1 DSC_0782 DSC_0791 IMG_0831 IMG_0823 WoodchonReysBrabLHT

Geplaatst in Geen categorie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


acht + 3 =