Brabis Surly LHT in s-maat

We gaan er één bouwen; een hemelsblauwe Long Haul Trucker in framemaat 46. Framemaat 46 betekent een bijpassende binnenbeenlengte van plm 69 cm, en dat is de binnenbeenlengte van dames of heren die gemiddeld zo rond de 1 m 60 groot zijn. Het wordt een echte Brabis, dus helemaal naar onze eigen wensen, maar omdat we (ikke dus) er nog niet helemaal uit zijn (ben) of het een “hitsig raspaardje” moet worden of een “stoere boerenknol” (derailleursysteem of Rohloff?) kan het nog alle kanten op. Denkend aan de sprekende kleur van het frame ligt het hitsige raspaardje voorlopig wat meer voor de hand.                                                                        Zodra we er uit zijn, en beginnen met bouwen, volgen de foto’s. Laatste nieuws: het worden er twéé. Een is al besproken en de tweede houden we graag als demo zelf.

Gaat er ongeveer zo uitzien, maar dan een paar maatjes kleiner:

Brabis LHT Rando Blue

Brabis LHT Rando Blue

Geplaatst in Geen categorie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


8 + zeven =