Samenwerking / partners gezocht

Zo langzamerhand hebben Bike on Tour en Brabis Bikes enige bekendheid veroverd bij een groeiende groep gedreven vakantie- en lange-afstandsfietsers. En zoals mijn klanten weten wordt Bike on Tour / Brabis gedreven door één man, ondergetekende Martin de Roij, en dat eist véél van ondergetekende. Te véél eigenlijk, zodat alle taken die je als “fietsondernemer” tegenwoordig “bij” moet houden ernstig onder druk staan, en je dus een heleboel dingen niet meer zo intensief en goed kunt doen als je graag zou willen en ook zou moeten! Daarom is er plaats voor één (of meerdere) gelijkgestemde, gedreven ondernemende fietser(s) die samen Bike on Tour en Brabis verder mee op willen bouwen. Hoe, wat, wie, waar, waarmee; alles is bespreekbaar. Mail me (martin@bikeontour.nl) of bel me op 06 50621359 als je serieuze interesse én mogelijkheden hebt.

Een half jaartje later: Ik ga dit berichtje binnenkort eruit lazeren, denk ik. Behalve ikzelf is er blijkbaar geen mens die vindt dat ik mijn taken niet goed genoeg doe (en gelukkig zeker geen klanten), en bovendien is mijn (prive)leven in wat rustiger vaarwater gekomen dankzij “verzorgingshuis in de buurt voor moeders” en “pleegkind weer terug naar huis”, waardoor ik weer tijd en energie heb om datgene te doen waarvan ik vind dat gedaan moet worden: “lekker met m’n fietsen bezig zijn”. Wil niet zeggen dat ik het niet grandioos zou hebben gevonden om met een andere fiets”gek” leuke dingen te doen! (Dus vandaar dat ik dit berichtje toch nog heel even laat staan, je weet maar nooit.)

IMGP9500

Geplaatst in Geen categorie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


zeven − 5 =