Joost z’n Karate Monkey klaar

De reactie van Joost: “De Karate Monkey is helemaal naar wens geworden. Dit MTB-project was beetje out of the box voor ons allebei maar het resultaat mag er zijn. Ik kan hier geen foto plaatsen geloof ik maar ik stuur je er een.
Martin, hartelijk dank. Morgen ga ik hem snel vies maken.”

Een Karate Monkey is inderdaad geen fiets die (op het eerste gezicht) op mijn site thuis hoort, het is namelijk een 29 mountainbike, helemaal “klassiek” en zuiver, dus zonder bevestigingspunten voor dragers – en die horen nou eenmaal wel op een echte vakantiefiets thuis.  Wat doet-ie dan op mn site?? Wel, ten eerste ben ook ik “niet helemaal zonder zonde”, en hoewel ik ’t niet graag toegeef, vind ik zo’n Karate Monkey best een hele leuke fiets. En ten tweede is het wél een prima vakantiefiets, zeker als je ook buiten de gebaande paden wil of moet rijden. Het ding mag namelijk 160 kg hebben, incl zichzelf, en kan “type 2 gebruik” aan, dus dat betekent hobbeltjes en kuilen tot 60 cm!

Het bagageprobleem is eenvoudig op te lossen; je gaat “bike-packen” met frame-, stuur-, zadel- en vorktassen, of je monteert één (of twee) Tour-racks, waar je dan je gewone fietstassen op kwijt kunt. Op de foto’s Joost met z’n KM in aanbouw, het resultaat, en een Tour-rackje.JoostsKMJoostsKMKlaarTour Rack

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


− zes = 3