Levenslang garantie op onze stalen frames.

Wij geven levenslang garantie op onze stalen frames. Deze garantie geldt voor de eerste eigenaar en houdt in dat wij een kapot frame vervangen door eenzelfde nieuw frame – of ,als dat niet meer leverbaar is, door een kwalitatief gelijkwaardig nieuw frame. Voorwaarde is wel dat het frame “uit zichzelf” kapot is gegaan en niet doordat  het onder een trein, auto, blok beton of iets dergelijks heeft gelegen. Molest en andere vormen van misbruik zijn natuurlijk ook van garantie uitgesloten. Oja; op het moment dat ondergetekende “het loodje legt”, geldt deze garantie óók niet meer…(heel lief zijn dus, en geregeld wat voer in stoppen). Getekend: Martin

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


zes − 4 =