Paasweekend Open dagen Bike on Tour / Brabis Bikes in het Heuvelpark te Dongen

Komende paasdagen hebben we in het Heuvelpark (te Dongen) weer open dagen. Je bent dus van harte welkom om eens bij onze fietsen te komen neuzen – en gezellig bij te kletsen -, maar ook om de meubels, schilderijen en andere kunstwerken van de overige ondernemers te komen bekijken (We zijn open van 10 tot 5).
Oja, als het nog op tijd lukt, staat ook het eerste proef-exemplaar van de nieuwe Brabis Speeder bij ons in de schijnwerpers. Het is een lichte tourfiets die van lange, snelle tochten houdt. De speeder maakt een “klassieke, retro” indruk, maar is natuurlijk van alle moderne gemakken voorzien.

Drie Pelgrims afgeleverd, drie “in de maak”.

Terwijl de pedalen van de eerste drie geleverde Pelgrims al de nodige omwentelingen aan ’t maken zijn, zijn de volgende drie “in de maak”. Eind april, begin mei worden ze afgeleverd. (Kleuren: mat-zwart en mat-blauw).

Eerste Brabis Pelgrim onderweg.

Afgelopen donderdag (19 maart) is de eerste Brabis Pelgrim (uit ’n serie van 15 stuks) geleverd aan zijn nieuwe “bazin” Dini. Over enkele weken vertrekt Dini met haar mat-zwarte Pelgrim richting Rome. Mat-zwart mag dan “low-profile” zijn, het totaalplaatje is dat zeker niet.
Dini1eBrabPelgr